McDonlads-Den-Haag-2018-07-4

Laat je beton nóg langer meegaan en maak het nóg mooier.

Duurzaam gekleurd beton

 

Bescherm je beton tegen weer en wind, maak het mooier met een kleur en bescherm het tegen graffiti.

Beton Industrie Nederland is gecertificeerd voor het aanbrengen van de producten van ProtectGuard®.

Levensduur verlengen is duurzaam

Betonnen elementen - sokkels, geluidsschermen, keerwanden, Olifantjes, plantenbakken, traptreden, stapelblokken, kunstwerken, gevelelementen - zet u voor jarenlang gebruik in. Die levensduur kunt u nog langer maken wanneer u ze mooi houdt met een beschermende coating.

De coating verhardt en verdicht het oppervlakte. Daardoor beschermt het tegen aantasting door algen, mossen, vetten en vervuiling. En tegen vochtige wanden, vorstschade, zout- en kalkuitbloeding door indringing van water.
Een anti-graffiti coating is ook verkrijgbaar.

voorbeeld
opaciteiten2

Sneller en goedkoper

Beton is lichtgrijs. Dat hoeft natuurlijk niet altijd. Maar een kleur door het beton mengen is duur en heeft een lange levertijd. Die kleur vervaagt onder invloed van zonlicht en schades kunt u niet repareren.

Een beschermende coating in een kleur aanbrengen is veel makkelijker, dus sneller en goedkoper.

Urnenmuur van gekleurd beton

Voor één van onze opdrachtgevers bewerkten wij deze urnenmuur. Die was eigenlijk aan vervanging toe. Na reiniging en het aanbrengen van een beschermende coating in een lichtgrijze kleur kan de urnenmuur in gebruik blijven.

 

grijs-beton-design-urnenmuur-kleuren (15)

Milieuvriendelijk

De coating die Beton Industrie Nederland levert is van zichzelf oplosmiddelvrij, LEED gecertificeerd en bevat minder dan 26 g/l VOS.
Dat is voor ons prettig bij het aanbrengen, voor u omdat het milieuvriendelijk is. Zo bent u dubbel duurzaam bezig.

LEED logo
betonkleuren

Alle kleuren + transparant

Wij kunnen de coating voor u mengen in iedere gewenste kleur. Bovendien zijn er 54 RAL kleuren standaard leverbaar. Is het lichtgrijs van het beton zelf naar wens, dan brengen wij een transparante laag aan.

Bel ons voor de mogelijkheden op 0252 212 322

Entree McDonald's Den Haag

"Wij willen graag antraciet gekleurde keerwanden maar zitten enigszins in tijdnood, zijn er nog andere mogelijkheden?" Die vraag hebben wij snel opgelost.

Het betrof zichtwerk bij een vestiging van McDonald's in Den Haag. Keerwanden dienen daar als zijwand van een oprit. Na plaatsing hebben wij de keerwanden behandeld met een antracietkleurige coating.

McDonlads-Den-Haag-2018-07-4

Bel ons voor de mogelijkheden op 0252 212 322