keek-voor-de-keet-BIN

Wil je graag een taart winnen? Ding dan mee naar onze enige echte

Keek voor de Keet!

 

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een foto te maken van het door jou opgeleverde project. Uiteraard moeten hier wel onze betonproducten in zijn verwerkt. Mail je foto vervolgens naar info@b-i-n.nl onder vermelding van je naam, het ordernummer en natuurlijk het adres waar de taart naartoe moet worden gestuurd.

Als je wint vermelden wij je ook in onze nieuwsbrief en op deze website.

J.F. Tuinen uit Kouderkerke richtte een camera op de achtertuin waar zij aan het werk waren. Dat leverde een mooie timelapse-film op.
In één dag realiseerden zij met keerwanden een stevig hoogteverschil in de achtertuin van hun klant. Zij stuurden ons de timelapse, wij stuurden hen de ‘Keek voor de Keet’!

Arie de Winter en zn - brug

Arie de Winter en Zn.
Een brug naar je erf moet je heel lang zonder zorgen kunnen gebruiken. Wij leverden drie speciaal gemaakte betonplaten (300 x 200 x 18cm), met een dubbel net kooiwapening. Een klant van Arie de Winter en Zn. uit Noordwijkerhout was het geëmmer met een bruggetje zat. Dat werd telkens kapotgereden door vrachtverkeer. Daar wilden ze voorlopig héél lang geen last meer van hebben. Dus vroeg De Winter ons om extra kwaliteit betonplaten voor een solide en duurzame oplossing.

Verboom Hoveniers
Simpel en doeltreffend, daar houden wij van. Verboom Hoveniers zette keerwanden in om hoogteverschillen te overbruggen.

Verboom hoveniers
A. Harteveld & Zn.- Zwaluwterp Terp Den Hoorn

A.P. Harteveld & Zn
Het kan nóg groener met ons beton. Voor de aanleg van een ‘zwaluwterp’ – waar zwaluwen in kunnen nestelen – plaatste A.P. Harteveld & Zn keerwanden. In Delft bouwden zij de terp van keerwanden van 200 x 200 cm.

Kleijweg Hoveniers
Kleijweg Hoveniers gebruikten onze jumboblokken om voetgangers ruim baan te geven. Op een industrieterrein in Maasland zetten zij een rijtje olifantjes op de stoep tegen wildparkerende auto’s. Zo hebben voetgangers de ruimte en ziet de weg er netter uit.

Kleijweg hoveniers
KWS Infra Kootstertille

KWS Infra!
Ruim 230 van onze betonplaten werden gebruikt om een fietspad te maken in Kootstertille. De kracht van dit geslaagde project? Korte lijntjes met de uitvoerder en een door BIN strak geregelde levering zorgden er voor dat er kon worden doorgewerkt op dit project, waardoor de opleverdatum ook niet in de knel kwam.

F.E. van der Valk Vaste Planten
Dit bedrijf uit de Bollenstreek gebruikt de platen als uitbreiding van de terreinverharding. Met een gerust hart kunnen hier trekkers en ander zwaar materieel overheen rijden, het ziet er verzorgd en strak uit!

VanderValk Voorhout1
tenniskeerwanden

Huisman Sportveldinnovaties
Zij realiseerden met onze keerwanden een tennismuur in Rijnsburg. Deze wanden zijn later van een bijpassende afbeelding voorzien!

Fa. Paape
Het terras van de beroemde strandtent Parnassia in Bloemendaal werd geheel naar wens ingedeeld met onze betonproducten. Hier zijn 4 betonproducten op een efficiënte manier gebruikt; bloktreden, mammoettegels voor het terras en stapelblokken en keerwanden als terrasafscheiding.

Paape - Parnassi2